Schildersbedrijf Venlo - Schilder Venlo

Schildersbedrijven Venlo

Schildersbedrijven Venlo - Schilder Venlo - Schilder in VenloSchilders bedrijven Venlo. Laat uw woning schilderen door erkende en betrouwbare schilders in Venlo. Schildersinfo.nl heeft een betrouwbaar overzicht van schildersbedrijven uit Venlo. Een erkend schildersbedrijf levert de beste kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van het schilderwerk. Kies voor kwaliteit en garantie door gebruik te maken van een van de door ons geverifieerde schildersbedrijven in Venlo en omstreken. Kijk onderaan de pagina voor voor een overzicht met schildersbedrijven in Venlo.

Binnenschilder Venlo

Is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing of bent u toe aan een nieuwe look? Kies dan voor echte professionals. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Veel mensen zijn geneigd om zelf het binnenschilderwerk te doen. Vaak komen deze mensen er al snel achter dat het veel meer werk is dan vooraf gedacht en ziet het er vaak minder goed uit. Schilderwerk is een belangrijke rol in het onderhoud van uw woning. Niet alleen zorgt schilderwerk voor bescherming, maar bepaald het ook de uitstraling van uw interieur. In de huidige moderne tijd zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor een afwasbare muurverf of heeft u liever een betonlook verf op de muren? Neem contact op met een erkende schilder in Venlo en bespreek uw wensen en mogelijkheden. 

Werkzaamheden binnenschilder Venlo

De binnenschilder verzorgt onder anderen het afwerken van wanden, plafonds, deuren, ramen en kozijnen. U kunt er ook voor kiezen om de muren of het houtwerk te laten spuiten. Wilt u uw keuken of trap laten renoveren dan is dit ook geen enkel probleem bij schildersbedrijven die op onze website staan vermeld. Laat uw wanden en plafonds met latex spuiten voor het mooiste resultaat.

Buitenschilder Venlo

Ook het buitenschilderwerk kunt u het beste overlaten aan echte professionals. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en garantie. Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen de vele weersomstandigheden die ons land kent. Kwalitatief goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor iedere woning of bedrijfspand. 

Een goede schilder zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Een buitenschilder kan afgebladderde verf en beschadigingen verwijderen en herstellen. Het belangrijkste van goed buitenschilderwerk zit in een goede voorbehandeling. Oude verflagen en vuil verwijderen en de opervlakte voorbehandelen met de daarvoor bestemde materialen zorgen voor een strak eindresultaat. 

schildersbedrijf venlo

Werkzaamheden buitenschilder Venlo

U kunt een buitenschilder in Venlo inschakelen voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het spuiten en schilderen van buitenmuren, gevels en tuinmuren. Het schilderen van deuren, kozijnen, dakkapellen, dakgoten en gevelplaten. 

Industrieel spuitwerk schildersbedrijven Venlo

Zoekt u een schilder in Venlo waarbij u terecht kunt voor industrieel spuitwerk? De schildersbedrijven op Schildersinfo.nl zijn van alle markten thuis. Deze echte professionals verzorgen al uw industrieel spuitwerk. Het spuiten van een bedrijfspand of zeecontainer is echt maatwerk. De buitenkant van een bedrijfspand heeft met weersinvloeden en vuil te maken en een zeecontainer met het zoutwater en stormen. Voor iedere klus is een speciale lak nodig. Laat u goed informeren door een van de onderstaande schildersbedrijven.

Garantie op het schilderwerk in Venlo

Kies voor een professioneel schilders bedrijf in Venlo, zodat u recht heeft garantie. Uw schildersbedrijf garandeert als garantiegever dat eventuele gebreken in het werk na oplevering kosteloos worden verholpen, tenzij dat het gebrek geen verband houdt met het uitgevoerde werk. 
Wettelijke garantie
De wettelijke garantie houdt in dat het schilderwerk moet voldoen aan wat er redelijkerwijs verwacht mag worden. Stel dat de geschilderde deuren of kozijnen na een jaar afbladdert kan de opdrachtgever een beroep doen op de wettelijke garantie. Neem daarvoor contact op met het schildersbedrijf wat de werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Laag btw-tarief 9% voor particulieren op schilderwerk

Voor particulieren is het laten schilderen van uw woning extra aantrekkelijk, omdat dit ondet onder het lage btw-tarief van 9% valt. Deze regeling is alleen van toepassing als uw woning ouder dan twee jaar is.

Wat kost een schilder in Venlo?

Bent u van plan om het schilderwerk uit te besteden aan een professional dan bent u natuurlijk benieuwd naar wat de kosten zijn. Voor een inzicht te krijgen in de gemiddelde kosten voor schilderwerk hebben wij een handig overzicht gemaakt. Dit helpt u bij het bepalen van uw budget. Het is belangrijk om te weten dat een schilder vaak twee soorten tarieven hanteert: 

  • uurloon
  • kosten per m²

Voor grote klussen rekent een schildersbedrijf meestal een prijs per m². Voor een opdracht waarbij veel deuren, kozijnen en ander houtwerk geschilderd wordt rekent een schildersbedrijf meestal een uurtarief. Bekijk de gemiddelde kosten voor een schilder in Venlo in het overzicht hieronder.

WerkzaamhedenPrijs excl. verf, materialen en btw
Binnenschilder
Per uur€ 35 - € 50
Per m²€ 30 - € 40
Spuitwerk per m²€ 6 - € 12
Sauswerk per m²€ 10 - € 15
Buitenschilder
Per m²€ 35 - € 40
Per uur€ 40 - € 50

Overzicht schildersbedrijven in Venlo

Laat je huis schilderen door een van onderstaande gekwalificeerde en betrouwbare vakschilders uit Venlo. De schilders uit ons netwerk geven tot vijf jaar garantie op het schilderwerk. 

 

Steeghs Schilderwerken Venlo - Schilder venlo - Schildersbedrijven Venlo

Steeghs Schilderwerken Venlo

Steeghs Schilderwerken is een betrouwbaar en erkend schildersbedrijf dat werkzaam is in de regio Venlo, Limburg en Brabant.